LEFT OR RIGHT?

vsco-photo-3 5

Left or Right är vad vad som händer när en grupp smart, framgångsrika superentreprenörer slår sina kloka huvuden ihop! Med medieproffset, och min gamla vän, Sofi Fahrman i spetsen kan det inte bli annat än succé! Ni måste testa! Det är skitkul och väldigt användbart! Left or Right är en app som helt enkelt hjälper dig fatta rätt beslut om saker och ting. Finns nog inga begränsningar utan det är bara att skjuta iväg sin fråga och efter ett par minuter har folket sagt sitt och du kan med den analysen gå vidare med ytterligare ett bra val i livet 😉 Vilken outfit? Vad ska jag laga till middag? Vilken produkt ska jag satsa på till mitt nästa projekt? Left or Right?

vsco-photo-4 2vsco-photo-1 7vsco-photo-2 4

Vi hade en väldigt trevlig kväll och barnen blev mycket nöjda över vad som väntade i köket morgonen efter 🙂

FullSizeRender

Ladda ner appen här!

1 Comment

  1. Kul! Ska jag testa 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *