SILK SHIRT

 Nu är det såhär. Jag ska GIFTA mig med mina drömmars man! Efter 17 år tillsammans, en spikrak resa helt utan konflikter 😉 och 8 år som förlovade har vi Äntligen bokat lokal 😉 Berättar mer om detta vid ett senare tillfälle men vill nämna det nu för igår kom jag hem efter ett dygn med mina älskade vänner!Världens bästa! Mina tärnor! Dom hade ordnat ett helt magiskt dygn! Återkommer till det också 😉 Tills vidare tänker jag dela med mig av mitt senaste köp! Så sjukt användbart plagg och en räddare i nöden när man inte vet vad man ska ha på sig eller inte känner för att klä upp sig! Sidenblusen!

Other Stories!

11 Comments

 1. Åh vad underbart! Ska bli så kul att få läsa om allt!

 2. Christina Eriksson

  Så härligt med giftemål, grattis till er😀Underbar blus, men jeansen och skorna, habegäret är väckt, vad är de för märke?💸💸

  1. Hanna Wessman

   Tack 🙂 Gamla men från Zara 🙂

 3. Stort grattis fina Hanna! <3

 4. Emma Lobro

  Haha, älskar peppen!! Grattis!!!!

 5. Patrik at Brass&Gold

  Ååå så skoj! Grattis 😀

 6. ååååh va kul! grattis grattis grattis! 🙂

 7. Snygg skjorta, hela stilen är on point👌🏼 Gick du upp en stl för att få den sådär loose fit? (För mig att otherstories skjortor är ganska snäva)

  1. Hanna Wessman

   Tack söta! Jag tog en 34 men tycker modellen är ganska luftig och ville att den skulle sitta bra över axlarna 🙂

 8. Katarina

  Fick ett sådant ha-begär av skjortan så nu har jag köpt en likadan, såå fin! Tack för tipset 😊 Men jag såg att den inte får vattentvättas. Har du tvättat den ändå i maskin eller lämnar du in till kemtvätt?

  1. Hanna Wessman

   Kem tyvärr.. Och varsågod 😉 Superfin och väldigt användbar!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *