20 % RABATT PÅ MILLE NOTTI

Vinnaren är!!!

Rebecca Vranke!! Grattis till ett krispigt Singolo i valfri färg!

 För alla er som inte vann den här gången ska i alla fall få en fin rabatt här i min shop!

Idag och veckan ut ger jag er alla 20 % rabatt på ordinarie pris!

Missa inte det!

Mille Notti

2 Comments

  1. Hej Hanna!

    Måste börja med att säga hur mycket jag uppskattar din blogg och ALLT på Hannas room! Fantastisk inspiration! Jag håller just nu på med besluten kring färgsättning av en lägenhet som jag renoverar. Måste säga att jag verkligen gillar nyansen på väggarna i ditt sovrum. Vad är det för färg? Självklart så påverkar ljus, möbler osv med om du kan hjälpa mig med vad du har använt så kanske jag kan få en liten knuff i rätt riktning. Just nu känns det som jag förvirrat irrar runt i 100 nyanser av vit/grå/beige….. Vänliga hälsningar, Jessica

    1. Hanna Wessman

      Tack snälla fina du! Jag har Farrow & Balls Shadow white i sovrummet, hittar den på abc färgekonomi. En varm vit kulör. Lycka till! Kram, Hanna

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *