VÅR GLADA PÅSK!

Vilken påsk vi har haft!! Tillsammans med min älskade familj! Mina föräldrar, mina syskon och deras familjer! Ljuvligt och barnen var minst sagt taggade när vi svängde upp framför huset vi hyrt. Lift precis utanför dörren och bubbelpool utomhus 🙂 Måste verkligen ge det här stället 5 av 5. Inte så långt för oss från Stockholm och väldigt bekvämt! Kläppen, perfekt säger jag! Vissa (min syster och man) tjatade om alperna men detta funkade fin fint just nu 😉 Säger den som inte åker skidor.. Efter 5 knäoperationer har jag skidförbud. Såå sjukt tråkigt att inte få vara med i backen, men jag står vid sidan av och agerar peppande publik. Jäklar va barnen är grymma!! Var lite nervös över att min äldsta (som gärna vill kunna allt perfekt första gången) skulle testa snowboard för första gången. Tänkte att nu blir ett jäkla liv för att det är så svårt..Men icke. Han ställde sig på brädan och åkte ner. Hahaha..barn är fantastiska! 7 år och åker som han inte gjort annat. Dom andra me! Helt fantastiska!

Han hade hjälm en sekund efter den här bilden;) Vill ju inte ha arga mammor och pappor efter mig 😉

Min prins! Happy go lucky har fått ett ansikte!

Det badades varje dag efter sista åket. Väldigt härligt att sitta i det varma vattnet och andas kall frisk luft.

På kvällarna roade vi oss med ditten och dattan.Bytte ansikte med varann och konstaterade att min och min systers man inte är sådär jätteolika. Hahaha..

Kunde inte klaga på utsikten från vårt vardagsrum! Så mysigt!

vsco-photo-2 4

I vår familj är jag inte ensam om att ha slitit av ett korsband i knät. Rami har samma skada och får heller inte åka, men vi ville såklart inte vara i fjällen och sitta inne hela dagarna. Vi bestämde oss för att gå/klättra upp för den brantaste backen för lite träning och för att möta upp dom andra för lunch.

vsco-photo-5 2

Om jag ångrade mig halvvägs? Öh, ja. Jag tog två steg upp och gled ett steg ner hela vägen. Sjukt mycket brantare än vad det ser ut. Mjölksyran pumpade i benen kan jag säga.

Lite mallig innan..

Faktum är att självklart är det absolut inte tillåtet att klättra omkring i backarna som två dårar. HAhahahaa.. Vi hann precis upp till toppen innan vi blev upplockade! Vad gör ni? -Tränar lite bara..

Nöjda. Både fått grymmaste benträningen och åkt snöskoter! Perfekt!

Bubblade och babblade med mamma. Hur mysigt!! Jätte!

När man har en fru som är makeup artist åker man på det!! Frida gick lös kan man säga 😉

Tom var den enda som lyckades smita undan 😉

Hoppas ni hade en härlig påsk vad ni än gjorde! Nu är det vår på riktigt och snart är sommaren här!

1 Comment

  1. madeleine

    åh ser ut som ni haft en grymt härlig påsk!!!underbara bilder! påskkärringen kan ju inte bli snyggare, med skägg å allt hahahahaha☺

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *