IN MY KITCHEN

Första dagen på en en väldigt intensiv och rolig vecka! Vilken tur att solen skiner och fyller både rum och kropp med lite välbehövlig energi! Idag lanseras ett nytt spännande möbelmärke! Ser fram emot att få berätta mer om det väldigt snart! Ikväll är det dags att dra på sig finskorna och äntligen ska vi få veta vem som vinner alla fina utmärkelser på Elle Decoration galan! Jag är ju nominerad i kategorin Årets bloggare men har inga jätteförväntningar om jag ska vara ärlig. Men kul ska det bli!

Har köpt mig ett citronträd som passar så fint med min kruka, Cloudy, i svart. Snart finns dom i shoppen igen!

Vattenkannan är ett riktigt budgetfynd från Posh Living.

Följ gärna min dag på instagram, @hannasroom :*

4 Comments

  1. Härligt ljus och väldigt fint kök! Måste investera i dina krukor snart, så snyggt med citronträdet!! Du borde göra dom i ‘din’ rosa färg, hade varit sjukt vackert:-) Kan du inte berätta lite om hur en arbetsvecka kan se ut för dig? Är också nyfiken hur det funkar med din ‘egna’ webshop? Är det ett samarbete med producenter eller står du för lager mm? Vet inte så mycket om det där men det är ju super smart att kunna sälja allt det man gillar:-) Önskar dig lyckat till i kväll! Kram Caroline i Köpenhamn

  2. Patrik at Brass&Gold

    Så fint ditt kök har blivit Hanna! I like! Känns ljust och fräscht!

  3. Vad fint du har! 🙂 Trevligt ljus, härliga kontraster mm.

    1. Hanna Wessman

      Tack snälla!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *