IN THE MAKING

vsco-photo-1 3

Vårt vardagsrum har en väldigt speciell form. Nästan lite diamantformat. Syns kanske inte jättebra på dem här bilderna men så är det i alla fall ๐Ÿ˜‰ Jag har testat ett par olika storlekar på matta men inget har funkat! Hela möbleringen har känts sned och enda sättet för att få till det riktigt bra var helt enkelt att köra matta i nästan hela rummet.

vsco-photo-2 4

Killarna från Linoleumkompaniet skar till mattan på plats och jag valde faktiskt att hoppa langettering, tycker inte alltid att det blir så bra med den där kanten och så sparar jag några kronor också ๐Ÿ˜‰ Matta jag valt slutar “smula” sig efter ett tag så det ska funka fint!

vsco-photo-3 2

Fantastiskt att kunna följa rummets hela form och måste säga att det är imponerade och se hur proffsiga dem är! Ser så vansinnigt lätt ut och blir så galet bra! Ska visa er resultatet när alla möbler hamnat på rätt plats igen ๐Ÿ˜‰

1 Comment

  1. Patrik at Brass&Gold

    Det ska bli spรคnnande att fรฅ se resultatet! =D

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *