LEKRUMMET I ÄNTLIGEN HEMMA

Lite, eller, ja ganska mycket bilder från lekrummet jag och trillingarna gjorde i gårdagens avsnitt av Äntligen Hemma. Jag ville göra ett roligt och mysigt lekrum till de tre småkillar som bor här. Någonstans att sitta och pyssla, plats för utklädningskläder och en riktig myshörna som också faktiskt kan fungera som extra sängplats om någon är på besök. Tar man bort madrasserna blir det vips en scen istället 🙂 Den fasta garderoben blev en superbonus. Så fort jag klev in i rummet bestämde jag mig för att den skulle bli en liten affär! Jag menar vilket barn vill inte ha en egen liten kiosk att leka i! Jag hade svimmat av lycka när jag var liten 😉

Blev så mysigt med den randiga markisen och disken. Tog också upp ett litet “fönster” ut mot myshörnan.

Alla enfärgade kuddar kommer från Lagerhaus.

Mönstrade kuddar från Ferm Living. Klicka på pluset i bilden så kan du köpa vissa av dem här hos mig 🙂 Madrasserna klädde jag i tre olika småmönstrade tyger från Stoff&Stil.

Småpynt och roliga saker i affären kommer från minirom burkar från Lagerhaus.

Spännbandet för tekningar på väggen kommer från Granit.

Mina fyndade stolar blev ju så fina med lite ny färg.

Att göra ett eget skrivbord i barnrummet är verkligen inte svårt. Måttbeställ en mdfskiva, fäst den på regel och stötta på två ben. Förvaringslådan för lego eller vad man nu vill använda den till är jag väldigt nöjd med.

Jag ritade en garderob i plywood som trillingarna byggde. Har faktiskt byggt en nästan exakt likadan i en kunds barnrum. Med lite färg och mönster blir det till en snygg och personlig möbel.

Söta krokar från Ferm.

Plansch och ringgalje från Lagerhaus.

Även denna som du hänger på dörren kommer från Lagerhaus.

Missade du programmet eller vill veta mer om allt jag använde hittar du det här!

Lekrum

1 Comment

  1. Patrik at Brass&Gold

    Bra jobbat Hanna!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *