ESTELLE & THILD

Jag älskar tvålar och krämer och smörjer inte bara in mig själv som en galning utan hela familjen åker på det! Finns alltid nått fans som behöver min räddande omtanke och då finns det inget som kan stoppa mig! Hahah.. både min man och mina barn undrar varför jag är så “kladdig” efter duschen..hahah..nämen fy, det lät ju inte så fräscht precis.. Men det är så det måste vara. Inget snål på krämerna utan det ska dränkas i fukt! Ah va jag mår bra då. Det torkar ju in efter en stund 😉 Min hud är som en femårings! Jag lovar 😉 Nämen, nu håller det på att spåra ur här. Det jag ville ha sagt är att det stod en hel påse med lyx från ljuvliga Estelle & Thild utanför min dörr härom veckan och nu har jag testat precis allt! Underbara ekologiska produkter och nedan serveras mina favoriter som jag kommer fylla på med asap dem är slut!

Först skrubben. Doftar underbart och är lagom grovkornig. Gillar inte när det är för grovt. Känns som man sliter sönder hela huden. Har haft en skräckupplevelse på spa en gång..brruuch.. Tar det en annan gång..

Efter en skrubb vill jag alltid ha en ganska kraftig lotion och på vintern använder jag alltid en något fetare kräm på hela kroppen. Den här är superskön.

Och till läpparna! Ljust skimmer och återfuktande.

Estelle & Thild 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *