FRIDAY FLOWERS – CHECK!

Processed with VSCOcam with a8 preset

Fredagsblommorna var på plats redan igår! Måste säga att det är helt fantastiskt att få blommor hem till dörren på det där sättet! Kolla in Flowery.se! Gör verkligen livet lite enklare och vackrare 😉

Processed with VSCOcam with a8 preset

Idag har jag stått framför kameran och jobbat med ett roligt projekt! Ska förvandla ett rum ingen egentligen använde till ett härligt lekrum för 3 små killar. Jag tycker om att göra barnrum. Man får jobba med sin barnsliga sida och det gör jag gärna! Bygger bl a om en garderob till affär. Vilken unge vill inte driva egen butik liksom 😉 

Processed with VSCOcam with a8 preset

Vill passa på att önska en trevlig helg! Jag ska snart byta lågskor mot klackar och ta med mig min älskling på middag med vänner. Bara fredagsmysa med pojkarna ett par timmar först! Imorgon blir det barnkalas och hemmakväll! Väldigt bra upplägg tycker jag!

4 Comments

 1. Gillar din blogg helskarpt! Letar med ljus o lykta efter en lampa ovan köksbordet. Såg lampan ovan på bilden, var kommer den ifrån?

  1. Hej, tack!! Den kommer från Ateljé Lyktan och heter Crystal.
   Bästa,
   Hanna

 2. men åh. jag undrar precis detsamma som åsa ovan. lampan! den är ju alldeles uuuunderbar! vartifrån!?

  tack för all inspo du delar med dig av. heja!

  1. Söta! Tack! Ateljé Lyktan, heter Crystal.
   Bästa,
   Hanna

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *