BACK ON TRACK

hannasroom

Oj, vilken helg jag har haft! Väldigt skön känsla att vakna upp måndag morgon och må bra efter tre dagar i sjuksängen. Tillät mig faktiskt, (för första gången sedan jag blev mamma) att ligga där i sängen utan dåligt samvete. Säkert inte ensam om känslan av att inte kunna släppa taget om den där rollen vi mammor spelar. Ibland kanske helt i onödan. Jag är i alla fall sån som gärna lägger allt ansvar på mina axlar och har svårt att luta mig mot andra. Ganska dålig och tråkig egenskap, särskilt med tanke på att jag oftast inte alls behöver. Alltså, nu pratar jag om mer än att bara vara sjuk ett par dagar, men det blir så tydligt när man faktiskt släpper och låter andra ta över. Måste bli bättre på det även när jag är frisk 😉

Hoppas ni haft en fin helg och njuter lika mycket som jag över den här bilden! Att kliva upp på morgonen, ta en kopp kaffe och bada i ljus.

Pic

3 Comments

 1. Underbart när kraften återvinner till kroppen.

  Det där sista ska nog bli mitt försenade nyårslöfte till mig själv – och familjen. Oh yes, det känns igen alltför väl.

  Fortsatt bättring!

  1. Ja, det tycker jag låter som ett sunt nyårslöfte! 🙂
   Bästa,
   Hanna

 2. Wow! I love this giant window!

  Warm Regards,
  Alexandra
  http://www.littlewildheart.com

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *