WORK

imageunnamed

Målar fondvägg i en liten sovalkov och färgen blev så himla bra att jag bara måste visa! Perfekt till ett flickrum också! (rättelse, eller till vilket rum som helst 😉 )

Lady Pure color, ncs, S 3010-Y60R.

Godmorgon på er!

8 Comments

 1. Det finns så mycket jag gillar med din blogg! Men tycker att det är synd när du skriver att färgen också är fin till ett flickrum. Varför inte till vilket barnrum som helst? Till en pojke? Och nej, jag är ingen PK-maffia utan undrar bara varför vi 2015 fortfarande tycker att rosa är för flickor och blått är för pojkar…

  1. Sandra!! Jag håller med dig till 100% Båda mina pojkars favoritfärg är rosa 😉 och det var verkligen inte så jag menade, att rosa bara är till flickor! Jag har ju till och med lyft just detta i ÄH:) My wrong this time! Tack för att du tog dig tid att säga ifrån!
   Bästa,
   Hanna

 2. I love that shelf!

  Warm Regards,
  Alexandra
  http://www.littlewildheart.com

 3. Är den lika pudrig i verkligheten som på bilderna? Får vi se mer i ÄH eller är det ett annat projekt? Kram kram duktiga du, nu blev jag riktigt sugen att måla den kulören i vårt sovrum!

 4. Hanna, var kommer hyllan ifrån? Blir överlycklig för svar, letat minihylla i evigheter. Hls Sanna

   1. Tusen tack Hanna!

 5. Var kommer kroken ifrån?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *