IRL in my kitchen (klicka här för hela inlägget)

Packar. Har jobbat tills nu, kl är 23.15 och det kommer bli en packning som det brukar bli. Jag slänger i allt och lite till. Tungt som f-n och så använder jag samma t-shirt hela helgen.. bara för att jag inte planerat bättre! Alltså, jag har jobbat hemma, plus att jag är själv med barnen:) som sover så gott att jag blir så sugen på att slinka ner och somna jag med. Men. Det är inte det minsta synd om mig. Imorgon klockan 06.15 sticker jag på en weekend för mig själv :0

Man vet ju inte, tänk om det blir varmt, eller kallt..

Tror ni jag kommer använda den här outfiten? Mm, kanske..

Nu knölar jag ner allt så hörs vi imorgon. God natt.

1 Comment

  1. ååååh så härligt, ha det superbäst!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *